Ankommn-Logo-nieuw-300x61-1-1.png

Kunstveiling

Komt allen 16 april op het Kunstveiling’feestje’ bij Ankomm’n

Hans en Anita zijn er afgelopen acht jaar in geslaagd een stevig aanbod neer te zetten. Maar voor Hans wordt het nu tijd om keuzes te maken, niet meer èn professioneel fotograaf èn gastheer èn excursieleider èn moestuinier èn organisator van exposities. Dus met pijn in het hart neemt hij afscheid van een deel van het gastheerschap en van de exposities, in die acht jaar tijd waren dat er 65!

Maar zoals past bij Ankommn gaat dat wel met een soort feestje gepaard en ook met een goed doel. Het wordt een eerbetoon aan de kunstenaars die hier geëxposeerd hebben en een spannende, leuke ervaring voor iedereen die Ankomm’n een warm hart toedraagt en misschien nog nooit zo’n kunstveiling heeft meegemaakt. Mooie kansen liggen er ook voor grote en kleine kopers om hier een kunstwerk op de kop te tikken dat je raakt. Er hangen nu al ruim 60 werken in meer klassieke en ook moderne stijl uit privécollecties. Dus voor elk wat wils. Een bod doen is sowieso de moeite  waard, want met de opbrengst gaan Hans en Anita er voor zorgen dat zij minder ‘import’stroom nodig zullen hebben om te  koken en bakken voor de gasten en dan vooral gebruik kunnen maken van eigen schone zonnestroom.

De kunstveiling wordt volgens de regels van het spel geleid door de ervaren Robert Paul Abbink uit Winterswijk, hij weet hoe hij er een vrolijk en ook serieus spektakel van kan maken. 

Alle werken zijn hier te bekijken.

Datum

apr 16 2023
Verlopen!

Tijd

13:30
Categorie

Geef een reactie