Over ons

Gastgalerij Ankomm’n

Jouw plek. Mijn plek. Onze plek!

Samen ontmoeten | onthaasten | beleven


Voeg wat moois toe aan jouw dag


Kom binnen zonder kloppen en kom zoals je bent.
Je bent zó welkom. Ankomm’n is open voor iedereen. Of je nou voor een bakje leut, een zingevende workshop of een lekkere lunch arriveert. Kom maar binnen. De deeldeur staat open. Je bent geen klant, maar onze gast. Een gast op zoek naar rust, beleving of ontmoeting. Doe waar je voor kwam of doe helemaal niets. Niets moet. Alles mag.

Voeg met jouw bezoek wat moois toe aan jouw en andermans dag.


Eén & Eén = Drie
Ankomm’n vormen we samen. Iedereen is welkom en iedereen verdient een warm welkom. Ankomm’n is altijd in beweging. Door te kijken en echt te luisteren naar anderen, ontstaat er altijd weer wat nieuws. We geven ruimte aan hen die op reguliere arbeidsplekken niet goed tot hun recht komen en graag meewerken. Samen bouwen we verder aan een geborgen plek. Zo blijft Ankomm’n nu, morgen en later die plek om te ontmoeten, onthaasten en beleven.


Helemaal Achterhoek
Ankomm’n ligt op het landgoed Mentink. Een Achterhoeks landgoed uitgetekend in het coulisselandschap, bossen, zandpaden en omliggende akkers. Een plek omgeven door groen die met haar rijke flora en fauna vraagt om aandacht. Op deze plek is er oog voor elkaar én voor omgeving. Er is genoeg ruimte voor jou, genoeg ruimte voor anderen. Er is genoeg ruimte voor samen.


Hans & Anita
Gastheer en gastvrouw Hans & Anita ontvangen jou op hun gastgalerij Ankomm’n. Een plek ontstaan in een zoektocht naar rust. Een plek die nieuwe mogelijkheden creëerde. Een plek om te delen. Een plek waar je ontvangen wordt zoals je bent. Er is tijd voor jou, tijd voor jullie. Er is tijd voor elkaar.


Kom es an
Er is niet één type Ankomm’n-er. De een vindt rust. De ander een luisterend oor of een stevige lunch na een wandeling. Ankomm’n ervaar je niet vanaf een scherm. Kom dus gewoon ‘s an! Pak die kans om op de juiste plek terecht te komen.

Wij werken o.a. samen met

https://www.brommels.nl/
http://www.ekoboerderijarink.nl/
https://www.anpakken.nl/

heatandeat.nl

http://www.100procentwinterswijk.nl/