Ankommn-Logo-nieuw-300x61-1-1.png

Timo van de Sande

Zondagmiddag 18 augustus zal Timo van de Sande weer bij ons Ankomm’n en op zijn geheel eigen wijze alle gasten meenemen in zijn eigengemaakte songs.

Timo is een singer-songwriter met Achterhoekse roots. Met zijn verhalende luisterliedjes en vrolijke popmuziek zet Timo een gevarieerd optreden neer. Aan de basis van de liedjes staat meestal de gitaar, het instrument waarop Timo zijn optredens geeft. Hij speelt dan de akoestische versies van zijn liedjes. Op de studiotracks bouwt hij er een band omheen, die hij zelf inspeelt en opneemt.
 
Agelopen september heeft Timo de persprijs van Amphion Open 2023 gewonnen. Voor het streektaalfestival ‘Plat Gespöld’ herschreef hij zijn liedje ‘Gemaskerd’ in het dialect, waarmee hij de Gelderse Kleiroze won: de prijs voor het beste streektaallied van het jaar. Met dit liedje maakte hij zijn televisie debuut bij Omroep Gelderland. Eerder won hij al de eerste prijs bij de Nijmeegse studentenmuziekwedstrijd ‘Kaf en Koren’ en Wijchen’s Got Talent. Zijn single Postcards was de podiumplaat op Radio Gelderland en voor zijn EP ‘Break Free’ nam hij live-video’s op bij het poppodium van het DRU industriepark in Ulft.

Het concert begint 15.00 tot ongeveer 17.00 uur; hier bij in is een pauze. De entree is als vanouds de vrije gift in de hoge hoed. Welkom!

Datum

aug 18 2024

Tijd

15:00 - 17:00
Categorie