Ankommn-Logo-nieuw-300x61-1-1.png

Rondom Midzomernacht Dichter

Laat u op 1 juli 2023 bij Ankomm’n verrassen

door drie Midzomernacht dichters

Bij mooi weer in de sfeervolle tuin of anders onder de beschutting van de kapschuur! Drie dichters met eigen gedichten en kleurrijke ontboezemingen. Sfeervol wordt het zeker, met u als publiek!

Joop Koopmanschap uit Groenlo is Multimediaproducent, werkt in opdracht en exposeert zijn vrije fotowerk sinds 1995. Vanaf  2017 heeft hij de keuze gemaakt om gedichten als uitganspunt te nemen voor zijn vrije werk.  Joop Koopmanschap heeft samen met Mark Ebbers het Dichterscollectief opgericht in 2017.

Mark Ebbers uit Groenlo is journalist en tekstschrijver. Hij schrijft en publiceerde o.a. liedteksten voor de band  ‘De Gracht’ en verhalen en gedichten voor verschillende publicaties. Mark zegt zelf over zijn werk: “Soms weet ik niet of iets proza is of poëzie. Het onderscheid daartussen is ook irrelevant en hooguit leuk voor leraren Nederlands om hun leerlingen iets langer van de straat te houden

Mark van Leeuwen, opgegroeid in Voorburg en nu woonachtig in Groenlo.
Mark is authentiek en veelzijdig, ‘….mijn CV is verstrengeld met wie ik ben, na veel omzwervingen heb ik mijn balans gevonden……’ en ‘…..er zijn teveel dichters en te weinig lezers…….’.

Over hun missie zeggen de dichters:

“Als dichters zijn we dwarsdenkers, niet per se tegen de stroom in, maar meer als een meanderende zijtak, weg van de hoofdstroom. Soms even achteromkijkend naar de alledaagse hectiek.”

Vrije gift in de hoge hoed, drankjes & hapjes voor eigen rekening.

Aanvang 19.30 tot 22.00 uur.

U vindt Gastgalerij Ankomm’n aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. Voor meer info: Anita (06 1562 4314)

Datum

jul 01 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00
Categorie