Ankommn-Logo-nieuw-300x61-1-1.png

Ontsnappen aan de waan van de dag!

Zaterdagavond 6 juli zal Henk Lammers ons meenemen in zijn eigen Tegelteksten. Twee jaar nadat hij voor het eerst bij Ankomm’n het podium betrad samen met singer-songwriter Rob Hustings, zal Henk Lammers opnieuw een poging doen zijn publiek met zijn taal te betoveren.

Henk deelt sinds 2018 met enige regelmaat via sociale media zijn gedachten in de vorm van columns, liedteksten en gedichten.

De afgelopen 4 jaar heeft hij meerdere keren samen met Rob het podium gezocht. Deze keer gaat hij solo en deelt graag live met zijn publiek de taal, waarmee hij zijn wereldbeeld beschrijft.  Daarmee hoopt hij nu eens te zorgen voor  ontroering, dan weer voor een glimlach en voor relativering.

Bovenstaande ingrediënten worden af en toe geserveerd op een bedje van zoetgevooisde muziek, zodat de taal wordt gekruid met passende melodie en naar smaak kan worden geconsumeerd. Laten we een poging doen voor even te ontsnappen aan de waan van de dag. Ontsnappen naar een plek waar we ons veilig voelen: De plek van onze fantasie, de taal en verwarmende klanken.

Van HenksTegelteksten

Zinloos

Wat heeft de taal
voor zin als niet
woord voor woord
in samenhang
verschijnt
en van begin
tot eind,
het onderwerp
en het gezegde
met elkaar
verbindt.
Hoe maak
je dan je punt,
aan het einde
van je zin?

Inloop: 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. De vrije gift in hoge hoed is zeer welkom.

Meer info: mail: anita@ankommn.nl of bel 06 1562 4314 (Anita).

Datum

jul 06 2024

Tijd

19:30 - 22:00
Categorie