Ankommn-Logo-nieuw-300x61-1-1.png

Muziek met Lotte Walda

Lotte Walda zal op zondag 2 juni bij Ankomm’n op het terras met mooi weer optreden met haar prachtige eigen teksten en catchy melodie”en.

Het optreden begint 15.00 uur, wordt met pauze afgewisseld en zal zijn tot 17.00 uur.

Een vrije gift in de al bekende hoge hoed wordt zeer op prijs gesteld!

Als een zonnestraal reist Lotte de wereld over om haar muziek naar de mensen toe te brengen. Haar album “Sunflower” nam haar vanuit het Limburgse landschap mee tot in Nashville en Guatemala. De inspiratie uit de vele reizen bracht haar terug naar the “Good Old Days” waar haar voorliefde al jaren ligt. De tijd van de samenzang, iconische instrumenten en de liefde voor de muziek. Met een warm hart voor artiesten als Joni Mitchell en Melanie Safka schreef Lotte het afgelopen jaar verschillende nieuwe nummers. Zo werd haar single ‘Let It Flow’ bijna 12 miljoen (!) keer beluisterd.

Singer-songwriter Lotte Walda valt op door haar catchy melodieën, rake teksten en haar authentieke, innemende stem. Met haar muziek wil Lotte Walda inspireren. Stuk voor stuk ademen de nummers van haar nieuwe album ‘Dragonfly’ dankbaarheid, liefde en hoop voor een betere toekomst voor ons allemaal. Inmiddels is haar tweede album ‘Dragonfly’ met daarop 18 nummers geïnspireerd op de natuur en al haar bijzondere reizen uitgekomen.

Haar liefde voor muziek ontwikkelt Lotte al op jonge leeftijd. In huize Walda staat de muziek nooit uit. Lotte zingt eerder dan dat ze kan praten! Op haar 11e krijgt ze haar eerste zangles. Haar moeder stimuleert haar mee te doen aan talentenjachten. De afgelopen jaren werd Lotte bekend door haar deelname aan Giels Talentenjacht, Kunstbende en haar optredens op onder andere Pinkpop en Paradiso!


Lotte noemt zichzelf een oude ziel door haar voorliefde voor 60’s & 70’s muziek en vintage kleding. Ze wordt geïnspireerd door folk singer-songwriters uit met name het Amerika, maar evengoed door haar reizen, de mensen waar ze mee omgaat en de huidige generatie artiesten met een boodschap (Zaz, Jack Johnson, Rising Appalachia).

Album

Dragonfly’ verschijnt in een zeer bijzondere, dubbele vinyl uitgave met gekleurd vinyl. Kant A en B vormen de zon met een lente- en zomerzijde en kant C en D vormen de maan met een herfst- en winterzijde.


Het album is geproduceerd door twee generaties Bombrini die beiden al ruimschoots hun sporen in de muziek hebben verdiend. Gino Bombrini (o.a. YinYin, Komodo) ontfermde zich over de ene helft van de songs en zijn vader Angelo Bombrini (o.a. The Cooder Connection) nam de andere helft van de productie voor zijn rekening. De muzikaliteit van de Bombrini’s sluit goed aan bij de songs van Lotte en zij zorgen gezamenlijk voor de warme, natuurlijke sfeer die de songs kenmerken.

*****

Meer info: www.lottewalda.com

Interview/pers verzoeken: pers@trixmgmt.nl

Boekingen: info@doubleveeconcerts.nl

Alle overige vragen: lottewalda@trixmgmt.nl

Vrije gift in hoge hoed.

Datum

jun 02 2024
Verlopen!

Tijd

15:00 - 17:00
Categorie