Ankommn-Logo-nieuw-300x61-1-1.png

Inspiratie gesprek en kennismaken met Irene van praktijk Bij Ireen

Irene Slangen: “Haal jij alles uit jezelf en je leven?”

Maandag 6 september, vrijdag 1 oktober, maandag 1 november en vrijdag 3 december van 10.30 – 13.00 uur kun je bij me aan tafel schuiven in gastgalerij Ankomm’n.

Durf jij het aan? Wil je meer bereiken en meer uit je leven halen? Weet je alleen niet waar te  beginnen? Heb je geen idee waar je blij van wordt? Wat je talenten zijn en waar je doelen liggen in dit leven?

Pak deze unieke kans om kennis te maken met mij, mijn werkwijze en levensvisie. Ik ga, samen met jou, uitzoeken waar jij op dit moment staat in je leven. Waar je kansen liggen, wat je talenten zijn en vooral hoe jij weer het beste leven gaat leven.

Mijn naam is Irene Slangen en als ervaren coach en medium begeleid, coach en inspireer ik de ander om het beste uit het leven te halen. Als je fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel vastloopt én hier verandering in wenst ben ik de juiste persoon voor je. Als coach en medium werk ik al meer dan 10 jaar in dit vak en heb ik een met unieke handvatten in huis om in te zetten, zodat jij inzichten krijgt en uiteindelijk je regie weer kunt pakken.

Je bent van harte welkom voor een inspirerend persoonlijk gesprek onder vier ogen waar verder geen kosten aan verbonden zijn. Maar een lekkere cappuccino/latte macchiato of een heerlijk gemaakt huisgebak gemaakt door Ankomm’n sla ik niet af.
Er is geen afspraak nodig, wel graag aanmelden: info@bijireen.nl

Gastgalerij Ankomm’n vindt je aan de Mentinkweg, nummer 5. (ingang Rondweg West)

Datum

mei 22 2024

Tijd

10:30 - 13:00
Categorie