Ankommn-Logo-nieuw-300x61-1-1.png

Duo HenT

Het duo HenT bestaat uit Henny Oesterholt en Theo Brinke. 
Deze 2 heren maken vanaf 2018 samen gezellige muziek. Henny is jarenlang koorzanger geweest in diverse koren. Theo is als gitarist en zanger actief in meerdere bands. 

Toen ze elkaar troffen in de sportschool, ging het al snel over muziek en bij de zomerborrel met een viertal medesporters in dat jaar werd er al snel muziek gemaakt en gezongen. 

Een jaar later werd deelgenomen aan het project Muziek aan Huis van Boogie Woogie waarna er inmiddels meer dan 30 optredens in zorginstellingen zijn gedaan. Steeds meer treden zij op verzoek ook op bij andere gelegenheden, zoals onlangs in de Meddosestraat in Winterswijk tijdens het straatmuzikantenfestival op Koopzondag en het muzikaal begeleiden van een huifkartocht. 

Het repertoire van HenT kent een hoog meezinggehalte. Belangrijk onderdeel is dat de zang zoveel mogelijk tweestemmig wordt gezongen. Begonnen is met Nederlandstalig repertoire van Boudewijn de Groot, Clouseau en Jan Rot, maar al snel zijn engelstalige nummers van o.a. Simon & Garfunkel toegevoegd. Ook humor ontbreekt daarbij niet; voorbeelden zijn Je loog tegen mij van Drukwerk, Oh Oh Den Haag van Harrie Jekkers en natuurlijk Twee Motten van Tom Manders. Ook Over de Muur van Klein Orkest zit in het repertoire, dat inmiddels uit meer dan 50 liedjes bestaat.

Kom gezellig luisteren en geniet van een luchtige muzikale middag!

Vrije gift via hoge hoed

Kom gezellig luisteren en geniet van een luchtige muzikale middag.

Datum

aug 06 2023
Verlopen!

Tijd

15:00 - 17:00
Categorie

Geef een reactie