Ankommn-Logo-nieuw-300x61-1-1.png

Duo HenT : luisterliedjes èn meezingers!

Het muzikale duo bestaat uit Henny Oesterholt en Theo Brinke. Deze twee heren maken vanaf 2018 samen gezellige muziek. Henny is koorzanger in diverse koren;  Theo is als gitarist en zanger actief in meerdere samenstellingen. Dit wordt het derde optreden bij Ankomm’n.

Het duo neemt deel aan het project Muziek aan Huis en Bedside Buskers. Er zijn inmiddels meer dan 100 optredens in zorginstellingen gedaan en treden ook op bij andere gelegenheden. De zang is meerstemmig en wordt begeleid door een akoestische gitaar en soms een beatbuddy. Begonnen is met Nederlandstalig repertoire van Boudewijn de Groot maar al snel zijn nummers van Simon & Garfunkel en ander Engelstalige klassiekers toegevoegd. Het repertoire bestaat inmiddels uit meer dan 60 liedjes. Ook verzoeknummers zijn vaak mogelijk.

Kom gezellig luisteren en geniet van een luchtige, zomerse muzikale middag. Het optreden begint om 14.00 uur, met wat pauzes, tot 17.00 uur en is buiten. Bij regen wordt uitgeweken naar de Deale van Ankomm’n, gelegen aan de Mentinkweg 5 op het fraaie landgoed Mentink net buiten Winterswijk.
Entree: vrije gift via de hoge hoed.

Datum

aug 04 2024

Tijd

14:00 - 17:00
Categorie