Ankommn-Logo-nieuw-300x61-1-1.png

Arrangement, maak je eigen 3D herinneringslijst of minimuseum

Doel; met eigen meegebrachte voor jou waardevolle items (evt. i.c.m. een foto) een mooie 3D herinneringslijst creëren. Vang jou belangrijke moment of persoon in een mooie karaktervolle lijst. Geef jou (vakantie)momenten een mooie plek of lijst een waardevol item in.

Leuk om samen te doen in een select gezelschap, samen met je collega, je vriend(in) of je zus. De lijst ligt voor je klaar -je kunt vooraf evt. je wens doorgeven t.a.v. kleur en/of afmeting- of laat je verrassen. Je wordt ondersteund met ideeën en het verwerken van je wensen. Er zijn voldoende bijmaterialen ter opvulling/afwerking, er is gereedschap, lijm en andere benodigdheden.

Resultaat; je eigen unieke minimuseum aan de wand, op het dressoir of als kunstobject op een door jouw gekozen plek. Leuk als cadeau (Verjaardag, opening zaak, memorial of persoonlijk cadeau).

Details;

Keuze uit een lijst, diverse kleuren in de afmetingen van ca  30×40 cm. Ook worden er van allerlei (natuurlijke) materialen ter aanvulling aangeboden.  Zelf een tangetje, lijmpistool en andere handige tools meenemen voorkomt misgrijpen. Bijna alles is in te lijsten. In een tijdsbestek van ca 3 uur is je minimuseum klaar.  Er zijn tal van mogelijkheden in te bouwen, van wandelingen tot een heerlijke brunch na afloop, tot lekker ongedwongen van gedachten wisselen over het ontstaan van nieuwe ideeën. Als startende ondernemer of als bewuste wereldburger ontstaan vaak mooie initiatieven.

Investeringsbedrag voor groepen op aanvraag, altijd incl. koffie/thee met wat huisgemaakte versnaperingen.

Ook zijn de herinneringslijsten op aanvraag te maken.

Datum

mei 27 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 12:30
Categorie

Geef een reactie