Ankommn-Logo-nieuw-300x61-1-1.png

Acoustic Affairs

Acoustic Affairs is een koppeling tussen „ unplugged groove en glamour“ uit het verleden en actuele rock-popmuziek. Deze 4 koppige band heeft zijn voetsporen in de verschillende muziekrichtingen al lang  verdiend.

Samen met  Ulrike ( zang en Ukulele) Johannes ( concert-en akoestische gitaar), Detlef ( basgitaar ) en Paul ( zang en akoestische gitaar) vormt men  een harmonisch geheel.

De band” Acoustic Affairs” bestaat sinds februari 2023.

2 leden van Foreign Affairs vertegenwoordigen de helft van de akoestische band. Ulrike neemt de ijzersterke zang voor haar rekening. Een bron van inspiratie en een pakkende presentatie vormen samen met  een 2e stem een afgerond geheel. Het enthousiasme druipt er vanaf . Vooral tijdens een optreden weet ze het publiek telkens weer te boeien en mee te slepen.

De akoestische band past zich geheel aan qua ruimte tijdens een optreden. Van kleine woonkamerconcenerten tot „ open air“ festivals . Uiteraard wordt naast oldies en actuele rock/popsongs ook eigen werk gespeeld.

Het repertoire toont een mix van verschillende muziekstijlen en zorgt voor een eigen authentieke presentatie.

BIO: Acoustic Affairs is een koppeling tussen „ unplugged groove en glamour“ uit het verleden en actuele rock-popmuziek. Deze 4 koppige band heeft zijn voetsporen in de verschillende muziekrichtingen al lang verdiend. Samen met Ulrike ( zang en Ukulele) Johannes ( gitaar, Detlef ( basgitaar ) en Paul ( zang en gitaar) vormt men een harmonisch geheel. Het repertoire toont een mix van verschillende muziekstijlen en zorgt voor een eigen authentieke presentatie.

Datum

mrt 10 2024
Verlopen!

Tijd

15:00 - 17:00
Categorie