Ankommn-Logo-nieuw-300x61-1-1.png

Lezing & Kunst Verkoop 27 september 2024

Fototentoonstelling • Contact met de natuur & kunst verkoop


De fototentoonstelling contact met de natuur is een verzameling van 12 foto’s die gemaakt zijn op een moment van diep contact met de natuur.

Lezing op 27 september 💁‍♀️📷
In de lezing op 27 september vertelt Lieke, de maker, hoe deze momenten tot stand zijn gekomen. Welke belevenissen in de natuur geleid hebben tot deze natuurfoto’s deelt ze op een groot scherm waardoor de beelden nog meer tot leven komen. Ze deelt haar liefde voor de natuur en de verwondering die gepaard gaat met het ervaren van contact met de natuur en de foto’s die daaruit zijn ontstaan. Je ontdekt tijdens de lezing de oorsprongsverhalen van de 12 foto’s van de tentoonstelling.

Kunst verkoop 🏷
Haar liefde voor de natuur vind je terug in de beelden die ze maakt. De selectie voor de tentoonstelling is gemaakt met aandacht voor precies deze verbinding met de natuur. De foto’s die zijn geselecteerd zijn met grote zorg afgedrukt en/of ingelijst.

》Op 27 september heb je de exclusieve mogelijkheid om de kunst te kopen én direct mee te nemen omdat de expositie op 30 september sluit.

Wil je er graag bij zijn?
Je bent van harte welkom!

Op 27 september om 19:30 begint de lezing. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen, een kunstwerk te kopen of na te praten.

Datum en tijd: Vrijdagavond 27 september om 19:30
Locatie: Gastgalerij Ankomm’n in Winterswijk
Kosten lezing: Vrije gift in hoge hoed 🧚‍♀️🎩
Opgeven: via een e-mail naar info@authentique.nu

》Wil je graag een persoonlijke tour of met Lieke praten over een foto waar je verliefd op bent geworden? Stuur dan een e-mail naar info@authentique.nu en maak een persoonlijke afspraak!

Lieke – Authentique 
Reportages, workshops & trajecten
Fotografie die op eigen wijze de kern raakt.

www.authentique.nu
info@authentique.nu

Datum

sep 27 2024

Tijd

19:30 - 22:00
Categorie