ontspanningsmassage voor vrouwen

Vanaf maandag 30 april  iedere maandag  tussen 11.00 uur en 15.00 uur
verkwikkende ontspanningsmassage voor vrouwen

Annemiek Bollen

Begin de week met een ontspannende massage! ‘Kwikstaartje, aandacht voor jou’ is te gast bij Gastgalerij Ankomm’n. Vanaf maandag 30 april  iedere maandag  tussen 11.00 uur en 15.00 uur biedt Annemiek Bollen van Kwikstaartje vrouwen de mogelijkheid om kennis te maken met een verkwikkende ontspanningsmassage.

In Ankomm’n is in een aparte ruimte een rustige plek gereserveerd voor de massages. Een massage duurt ongeveer een half uur en wordt gegeven op een heerlijke massagetafel. Dit biedt de kans om te ervaren hoeveel een massage kan doen om je te laten ontspannen. Tijdens de massage blijft de kleding aan, ik raad je daarom aan om makkelijk zittende kleding te dragen.

Een massage kan vooraf worden gereserveerd via de site www.kwikstaartje.nl of telefonisch bij mij, Annemiek Bollen op telefoonnummer 06 23666119. Het is ook mogelijk om zonder reservering gemasseerd te worden.

De massage is inclusief een heerlijk kopje koffie of thee van Ankomm’n. Voor massage en drankje wordt een bijdrage van € 20,00 gevraagd.

Suggestie….blijf nog wat langer om te ontspannen en tijd te nemen voor jezelf in de prachtige landelijke omgeving van Ankomm’n met een mooi uitzicht, je lievelingsboek en wat lekkers!

Graag geef ik jou een verkwikkende massage!

Hartelijke groet,

Annemiek Bollen